Lokal
Fillimi Etiketat Lokal

Etiketa: Lokal

IPKO vjen edhe me një inovacion të ri

IPKO vjen edhe me një inovacion të ri – "Kujdes për konsumatoret Online dhe në Facebook"! Aplikacioni funksionon si një motor kërkimi, në të cilën...