Mail
Fillimi Etiketat Mail

Etiketa: Mail

Yahoo mbyll llogaritë që kanë qenë inaktive për një vit

Yahoo ka njoftuar se duke filluar nga 15 Korriku do të fillojë resetimin e llogarive (ID) që nuk kanë qenë aktive për të paktën një...

Ri-dizajnohet Yahoo Mail

Kryeshefja ekzekutive e Yahoo-së Marissa Mayer ka thënë se Yahoo Mail tani është më i shpejtë, më i lehtë, dhe në dispozicion për të...