Mailbox
Fillimi Etiketat Mailbox

Etiketa: Mailbox

Dropbox njofton për blerjen e aplikacionit “Mailbox”

Dropbox ka njoftuar për blerjen e aplikacionit për E-mail në iOS, Mailbox. Blerja e këtij aplikacioni është një lëvizje më tej shërbimit Cloud dhe...