Mark Zuckerberg
Fillimi Etiketat Mark Zuckerberg

Etiketa: Mark Zuckerberg

Facebook po ndërton Slingshot, një aplikacion konkurues me Snapchat

Facebook po e shikon me seriozitet Snapchat-in pasi vitin e kaluar dështoi në blerjen e kompanisë për 3 miliardë dollarë. Mark Zuckerberg po kontrollon...

Video nga Gates, Zuckerberg etj…që të mësojmë programimin

Në përpjekje për të inkurajuar nxënësit të mësojnë programimin dhe të bëhën kodues, disa njërës të famshëm të botës së teknologjisë dhe jo-teknologjisë kanë...

Nuk do të ketë Facebook smartphone

Gjatë kësaj jave ka pasur thashetheme të ndryshme se Facebook do të lëshoj smartphone-in e vet, të cilin gjoja e ka planifikuar në bashkëpunim me...