Martin Cooper
Fillimi Etiketat Martin Cooper

Etiketa: Martin Cooper

Sot 42 vite më parë u zbulua Telefoni Mobil

Është vërtet e mrekullueshme, që njerëzit zhvillojnë telefonata për të komunikuar me njerëzit tjerë. Ai që shtroi rrugën për gjithë këtë mundësi është Martin...

Telefoni Celular feston 40 vjetorin

Në ditët e sotme, pothuajse të gjithë kanë një telefon celular, mund ta kontaktojmë këdo dhe nga kudo gjitashtu të bisedojmë për ndonjë ngjarje në...