Master Card
Fillimi Etiketat Master Card

Etiketa: Master Card

Mastercard me ekran LCD dhe tastierë

Këtë muaj Mastercard ka lansuar një kartelë të re krediti në Singapor e cila është e pajisur me ekran LCD dhe tastierë me prekje të lehtë....