Maxell Maxtab C8
Fillimi Etiketat Maxell Maxtab C8

Etiketa: Maxell Maxtab C8

Video Prezantim: Maxell Maxtab C8

Me 180 orë stand by bateri, 12 orë muzikë dhe 5 orë në video (videoplay), Maxtab C8 me çmim shumë të volitshëm është një...