Mbushës baterie
Fillimi Etiketat Mbushës baterie

Etiketa: Mbushës baterie

BE dëshiron një mbushës baterie të përbashkët për të gjitha pajisjet...

Në qoftë se përdorni dy pajisje Android dhe iOS atëherë me siguri se keni edhe dy apo me shumë mbushës për të dy llojet....