Megaupload
Fillimi Etiketat Megaupload

Etiketa: Megaupload

Aplikacioni Mega tani në dispozicion për Android

Shërbimi Cloud (për ruajtjen e të dhënave në internet) Mega nga Kim Dotcom tani ka lansuar një version të ri për platformën mobile Android,...

Shërbimi Mega arrin 3 milion përdorues

Në muajin Janar Kim Dotcom kishte lansuar shërbimin e tij të ri Mega, që ofron shërbim për të dhëna (file storage), dhe menjëherë pas...

Mega do të ofrojë 50GB hapësirë për të dhëna, pa pagesë

Kim Dotcom ka njoftuar në Twitter se shërbimi i tyre i ri Mega do tu ofrojë përdoruesve 50GB hapësirë për të dhëna pa pagesë,...