Memorie
Fillimi Etiketat Memorie

Etiketa: Memorie

Sony lanson memorie të reja XQD dhe SD

Fotograf mesatar të cilët marrin foto apo video familjare, nëpër pushime apo edhe foto të rastit, nuk është e nevojshme të kenë pajisje me karakteristika të...

Samsung do të jetë furnizues i memorieve DRAM për iPhone 6S

Apple iPhone 6S nuk pritet të dal në treg me herët se muaji shtator i këtij viti, edhe pse kemi dëgjuar thashetheme të ndryshme sa...

Sony lanson versionin e dytë të memorieve nga seria G XQD

Sony ka lansuar disa kartela të reja të memorieve të quajtura "G Series XQD version 2", të cilat janë të dizajnuara për personat që përdorin...

SanDisk njofton për serinë e memorieve Connect Wireless

SanDisk ka njoftuar për serinë e re të memorieve Flash për të dhëna, e emëruar si Sandisk Connect. Kjo seri e re e memorieve...

Samsung prodhon memorie 64GB për smartphone dhe tableta

Samsung ka njoftuar dje për çip memorie të reja 64GB të brëndshme për smartphone dhe tableta, të cilat ajo thotë se janë 20% më...