Messenger
Fillimi Etiketat Messenger

Etiketa: Messenger

Facebook Messenger tani me 500 milionë përdorues

Ju pëlqeu apo jo, më shumë se 500 milionë njerëz tani përdorin aplikacionin Messenger të Facebook-ut. Në fund të muajit Korrik rrjeti social e ka zhvendosur...

Facebook do t’na detyroj të përdorim Messenger-in e tyre

Me siguri se ju ka ardhur edhe juve mesazhi. Facebook ka filluar t'i detyroj përdoruesit e saj të përdorin aplikacionin e tyre Messenger, në...

Facebook premton se do të ketë “update” të sistemit çdo 4...

Teknologjia mobile është pjesa më e zhvilluar tani për tani në botën teknologjike dhe Facebook planifikon që të jetë në trend më kohën sepse...