Mi Store
Fillimi Etiketat Mi Store

Etiketa: Mi Store

Mi Store hapet për Amerikë dhe Evropë me pajisje të limituara

Në fillim të këtij viti, kompania Xiaomi kishte njoftuar për planet e saj në lidhje me shitjen e disa produkteve të saja në Amerikë...