Microsoft BUILD Developer
Fillimi Etiketat Microsoft BUILD Developer

Etiketa: Microsoft BUILD Developer

Biletat për konferencën Microsoft Build Developer shiten brenda 24 orëve

Biletat për konferencën Microsoft Build Developer 2014 dolën në shitje dje dhe kompania ka arritur t'i shes të gjitha brenda ditës së parë. Microsoft Build Developer 2014 zhvillohet...