Microsoft Build
Fillimi Etiketat Microsoft Build

Etiketa: Microsoft Build

Microsoft me në fund të lansoj rivalin Siri dhe Google Now

E para ishte Apple, ajo që në vjeshtën e vitit 2011 kishte lansuar asistentin me zë Siri, Google me shërbimin e ngjashëm Google Now kishte...

Biletat për konferencën Microsoft Build Developer shiten brenda 24 orëve

Biletat për konferencën Microsoft Build Developer 2014 dolën në shitje dje dhe kompania ka arritur t'i shes të gjitha brenda ditës së parë. Microsoft Build Developer 2014 zhvillohet...

Konferenca “Build” nga Microsoft është caktuar me 26 Qershor

Google organizon ngjarjen e saj Google I/O, Apple WWDC-në, kurse Microsoft ka konferencën e saj vjetore të quajtur "Build" që organizohet për të tërhequr zhvilluesit të...