Microsoft Office
Fillimi Etiketat Microsoft Office

Etiketa: Microsoft Office

Office 2016 planifikohet të lansohet gjatë këtij viti

Microsoft, versionin e ardhshëm të plotë të Microsoft Office-it pritet të lansoj në gjysmën e dytë të vitit 2015, ky lajm vjen sipas një shkrimi...

Gmail sjellë si opsion ndryshimin e dokumenteve të Office-it drejtpërdrejt nga...

Gmail ka sjellë si opsion ndryshimin e dokumenteve të Microsoft Office-it, duke i dhënë përdoruesve të Gmail-it mundësi për të hapur dhe edituar file-at si Word, Excel dhe...

Microsoft Office tani në dispozicion online

Microsoft Office tani është në dispozicion online për të gjithë përdoruesit, duke ju dhënë mundësi përdoruesve të krijojnë dokumente dhe spreadsheets në internet online,...

Microsoft Office për iPad, nga tani në dispozicion për shkarkim

Më në fund, Microsoft sjell pakon e aplikacioneve Office për iPad ku nga sot e tutje mund të shkarkoni nëpërmjet iTunes. Programet Word, Excel,...

Microsoft Office për iPad nga 27 Marsi

Microsoft Office për iPad më në fund do të vij. Lansimi i këtij aplikacioni është caktuar në një konferencë për shtyp më 27 Mars...

S’ka Microsoft Office për Android dhe iOS deri në vitin 2014

Ka një kohë që është përfolur se Microsoft do të përgatisë versionin e Office-it për pajisjet iOS dhe Android, edhe raportet e mëhershme qe thoshin...