Microsoft Skype
Fillimi Etiketat Microsoft Skype

Etiketa: Microsoft Skype

Skype me opsione të reja për pajisje mobile (Video)

Skype ka njoftuar se do të sjellin opsionin e video bisedave në grup për aplikacionin e tyre në iPhone, iPad, pajisjet Android dhe gjithashtu pajisjet mobile...

Skype për ueb (beta) u mundëson të lidheni nga kudo

Ekipi i Skype-it të premten kanë njoftuar për një mundësi krejt të re për të përdorur Skype-in, drejtpërdrejt nëpërmjet ueb-it. Kjo nënkupton që, nuk keni...