Microsoft Surface Mini
Fillimi Etiketat Microsoft Surface Mini

Etiketa: Microsoft Surface Mini

Në pritje të Microsoft Surface Mini

Microsoft ka dërguar një ftesë për gazetarë për ngjarjen që do të mbahet sot gjatë ditës në të cilën pritet të publikohet gjenerata më...

Microsoft Surface Pro 3 dhe Surface Mini prezantohen javë e ardhshme

Sipas një raporti të fundit nga The Verge, Microsoft në një ngjarje të organizuar javën e ardhshme prtiet të njoftojë për dy tablet të ri,...

Microsoft Surface Mini vjen më 20 Maj?

Microsoft ka lëshuar ftesa për datën 20 Maj, duke i ftuar gazetarët në një "mbledhje të vogël" për të festuar tabletin e tyre Microsoft...