Microsoft Surface RT
Fillimi Etiketat Microsoft Surface RT

Etiketa: Microsoft Surface RT

Microsoft Surface më i mirë se iPad nga Apple

Për të tërhequr vëmendjen e përdoruesve si dhe për të treguar realitetin e mangësive ose mundësive që posedojnë produktet nga Apple, në këtë rast...

Microsoft dhuron 10.000 tablet Surface RT për mësuesit

Të gjithë e dimë se Bill Gates është i pasur pa skaj, mirëpo ketë pasuri ai nuk do ta marr në botën tjetër, ai...