Microsoft Windows Phone
Fillimi Etiketat Microsoft Windows Phone

Etiketa: Microsoft Windows Phone

Microsoft me nëntë partnerë të rinj, si dhe shumë risi për...

Gjatë Kongresin Botëror për pajisje Mobile që po mbahet në Barcelonë kompania Microsoft ka njoftuar se ka krijuar partneritet me 9 kompani të reja,...

Arrihen mbi 3 miliardë shkarkime të aplikacioneve Windows Phone

Microsoft ka njoftuar se aplikacionet e tyre Windows Phone tani kanë arritur mbi 3 miliardë shkarkime që nuk është keq, por prapë se prapë...