Minecraft
Fillimi Etiketat Minecraft

Etiketa: Minecraft

Minecraft është loja më e popullarizuar në YouTube

Ekzistojnë shumë video lojëra në YouTube, dhe Minecraft është një nga lojërat që përfshinë një pjesë të madhe këtu. Kompania për hulumtime të tregut Newzoo dhe...

Minecraft kalon 100 milionë regjistrime

Minecraft vazhdon të ngjitet lartë e më lartë, tani me sukseset e saja duke i futur ato në rezymenë e saj. Krijuesi  i kësaj loje...

Video Praktike: Minecraft shet 14 milionë kopje për PC

Minecraft po fiton dhe po bëhet shumë e popullarizuar. Janë bërë gati pesë vjet që kur zhvilluesit kishin lansuar ketë lojë në publikë dhe...