MiniDrone
Fillimi Etiketat MiniDrone

Etiketa: MiniDrone

Parrot prezanton Fluturaken MiniDrone dhe Transportuesin Jumping Sumo

Nëse jeni lodhur aq shumë saqë nuk jeni në gjendje të lëvizni nga zyra për të shkuar në kuzhinë, atëherë mos u brengosni sepse...