Misrosoft
Fillimi Etiketat Misrosoft

Etiketa: Misrosoft

Reklamë: Windows 95 atëherë vs Galaxy S4 tani

Dikujt mund ti kujtohet kur Windows 95 doli në horizont, ishte një ndryshim masiv për përdoruesit e kompjuterve. Duke kaluar nga Windows 3.1 dhe...