Mixpanel
Fillimi Etiketat Mixpanel

Etiketa: Mixpanel

Vetëm një muaj pas lansimit iOS 7 instalohet në mbi 71...

Janë bërë saktësisht 28 ditë që nga lansimi i versionit iOS 7 dhe një raport i ri del se 71 % e pajisjeve iOS...