MobileFirst
Fillimi Etiketat MobileFirst

Etiketa: MobileFirst

Apple dhe IBM me bashkëpunim të ndërsjellët

Kompanitë Apple dhe IBM kanë njoftuar për partneritetin e tyre të parë për bashkëpunim të ndërsjellët, të dy kompanitë do të punojnë së bashku...