MOOCs
Fillimi Etiketat MOOCs

Etiketa: MOOCs

Ligjeratë: Massive Open Online Courses (MOOCs)

Më herët kemi publikuar një edutek i dedikuar për arsimimin online, aty kemi shpjeguar se eksitojnë platforma apo resurse online për edukim dhe në...