Moto G
Fillimi Etiketat Moto G

Etiketa: Moto G

Vlerësim: Motorola Moto G

Është e vërtet që Moto G është një telefon i prodhuar ekskluzivisht nga Motorola, por është e qartë që kompania e cila e zotëronte...

Moto G-së si surprizë i shfaqet përditësimi Android 4.4.2 Kitkat

Motorola ka njoftuar se smartphone-i Moto G ka filluar të pranoj versionin Android 4.4.2 Kitkat. Kjo kompani në lançimin e këtij modeli kishte garantuar se...

Përshtypjet e para për kamerën e Motorola Moto G

Pak ditë më parë Motorola ka publikuar smartphone-in Moto G dhe u duk sikur një ëndërr që u bë realitet sidomos për ata që...

Drejtpërdrejt: Motorola Moto G

Pas shumë thashethemeve, Motorola dhe Google me në fund janë të gatshëm të prezantojnë smartphone-in Moto G, ku ngjarja ishte përcaktuar për sot më...

Motorola Moto G të lansohet me 13 Nëntor

Javën e kaluar kanë rrjedhur disa pamje dhe disa specifika të smartphone-it të ardhshëm nga Motorola, d.m.th Moto G, kurse tani siç duket Google...