Motorola Ara
Fillimi Etiketat Motorola Ara

Etiketa: Motorola Ara

Paraqitet projekti për smartphone modular “Motorola Ara”

Një projekt i ri i quajtur Phoneblocks ishte shfaqur në muajin Shtator dhe ideja prapa këtij koncepti ishte e thjeshtë përdoruesit të kenë mundësinë...