Motorola Droid RAZR Maxx HD
Fillimi Etiketat Motorola Droid RAZR Maxx HD

Etiketa: Motorola Droid RAZR Maxx HD

Motorola Droid RAZR HD dhe Maxx HD nga 18 Tetori

Në postet e më hershme kemi njoftuar për produkte të reja të prezantuara nga Motorola. Është fjala për dy smartphone të ri Droid RAZR HD dhe...

Prezantohet Motorola Droid RAZR Maxx HD

Në konferencën e djeshme për shtyp Motorola ka zbuluar smartphone-in e tyre të ri Droid RAZR Maxx HD, i cili vjen i pajisur me...