Motorola Mobility
Fillimi Etiketat Motorola Mobility

Etiketa: Motorola Mobility

Apple dhe Google zgjedhin problemin e padive ndaj njëra-tjetrës

Kur Google kishte blerë Motorola Mobility, ajo kishte fituar edhe një numër të patentave ku menjëherë kishte vendosur ta padisë Apple-in rreth disa shkeljeve...

Me blerjen e Motorola-s, Lenovo shpreson t’i kaloj Apple dhe Samsung

Javën që shkoj Google njoftoi se ka shitur kompaninë Motorola Mobility tek prodhuesit e kompjuterëve Lenovo për $ 2.91 miliardë $, e cila përfshinë...

Lenovo blen Motorola nga Google për 2.91 miliardë $

Google ka njoftuar zyrtarisht se kompania Lenovo e ka blerë Motorola Mobility me çmim prej 2.91 miliardë $. Marrëveshja përfshinë shumën 1.41 miliardë $ që...

Google largon edhe 1200 punëtorë nga Motorola

Lajm i mirë për kompaninë Motorola është se Google ka plane më të mira së sa shitjen e pjesëve të saj. Mirëpo ne anën...