Motorola Moto X 2015
Fillimi Etiketat Motorola Moto X 2015

Etiketa: Motorola Moto X 2015

Moto X i gjeneratës së tretë vjen këtë vjeshtë

Presidenti i kompanisë Motorola Rick Osterloh ka bërë disa njoftime lidhje me të ardhëm e kompanisë, dhe njëra ndër to është edhe lajmi rreth...