Motorola X Phone
Fillimi Etiketat Motorola X Phone

Etiketa: Motorola X Phone

Moto X, reklamohet para lansimit

Motorola Mobility të martën ka publikuar një reklamë të re për smartphone-in e tyre të ardhshëm që pritet të lansoj Moto X, një pajisje...

Motorola X Phone i përfolur do të lansohet këtë verë si...

Ka një kohë të gjatë që janë dëgjuar thashetheme në lidhje me smartphone-in Motorola X, e që tani është konfirmuar nga udhëheqësi i Motorola-s,...

Motorola X Phone i përfolur mund të quhet Google X?

Spekultimet e më hershme ka qenë se Google është duke punuar në një smartphone të ri Motorola X, smartphone-i është thënë të vijë bashkë me...

Motorola X Phone, vonohet deri në Gusht

Janë dëgjuar thashetheme edhe me herët që kompania Google do të lansoj smartphone-in e ri të quajtur Motorola X Phone në konferencën e tyre për...

Motorola X-Phone ndoshta në Google I/O në Maj

Ne nuk kemi harruar për Motorola X-Phone-in e përmendur me herët dhe jemi në pritje se a do të shpallet kjo pajisje në konferencën...

Motorola X Phone

Sipas një raporti nga The Wall Street Journal është thënë se Inxhinierët nga  Motorola janë duke punuar në një smartphone të "sofistikuar" që do...