Multi Window
Fillimi Etiketat Multi Window

Etiketa: Multi Window

Samsung Galaxy S III Android 4.1.2 Jelly Bean përditësimi

                Ashtu si është premtuar dhe përfolur që dy muaj, Samsung ka filluar shpërndarjen e Android 4.1.2 për Galaxy S III ( I9300 ). Këtë...