Muzikë
Fillimi Etiketat Muzikë

Etiketa: Muzikë

Jay Z futet në biznesin e muzikës Streaming më blerjen e...

Në ditët e sotshme kemi filluar të shohim muzikantë të shumtë që po hynë në biznesin e muzikës jo si artistë, por si njerëz të...

Spotify arrin në 24 milionë përdorues aktiv

Shërbimi për muzikë streaming Spotify tani posedon më shumë se 24 milionë përdorues aktiv, dhe nga këta 24 milionë 6 milionë janë abonentë me...