Nentor
Fillimi Etiketat Nentor

Etiketa: Nentor

Përmbledhja javore: 05-10 Nëntor

Sot është e diele dhe është koha për të bërë një përmbledhje të gjërave më interesante nga bota e teknologjisë të paraqitura gjatë kësaj...

Përmbledhja javore: 29 Tetor – 03 Nëntor

Edhe një fundjavë, edhe një përmbledhje javore. Për të gjithë ata që janë të zënë të përcjellin teknologjinë në baza ditore, dhe për ata...