News Reader
Fillimi Etiketat News Reader

Etiketa: News Reader

Facebook në përgatitje të nis aplikacionin e ri të quajtur “Paper”

Facebook është në përgatitje që të filloj me një shërbim të ri për leximin e lajmeve (news reader) në pajisjet mobile smartphone dhe tablet,...