Nexus 10 (2)
Fillimi Etiketat Nexus 10 (2)

Etiketa: Nexus 10 (2)

Përmirësime në kamerën e Nexus 5 si dhe shfaqet tableti i...

Shumë njerëz janë ankuar për kamerën e smartphone-it të fundit nga Google, Nexus 5. Sa i përket kësaj Google është përpjekur të përmirësoje atë...