Nexus 10
Fillimi Etiketat Nexus 10

Etiketa: Nexus 10

Google Nexus 4 dhe Nexus 10 nga sot në shitje

Sot, me 13 Nëntor 2012. Gjiganti Google pritet të publikoj dy produkte të reja e të shumë pritura. Është fjala për smartphone-in Google Nexus...