Nexus Q
Fillimi Etiketat Nexus Q

Etiketa: Nexus Q

Ngjarjet që karakterizuan konferencën e Google I/O 2012

Konferenca vjetore e Google-it për zhvilluesit softuerik dhe inovacione I/O 2012, këtë here doli të jetë shumë më shumë se sa një mënyre e...