NFC
Fillimi Etiketat NFC

Etiketa: NFC

Air Button shton butona ekstra në smartphone

Butona fizikë nëpër smartphone zakonisht janë butonat për zë, për ndezje si dhe butonin për të kaluar në faqen kryesore (home). Megjithatë në qoftë se dëshironi të keni...

LG lanson makinën larëse me teknologjinë NFC

Sot makinat larëse janë shumë të rëndësishme kur është fjala për larjen e rrobave, mirëpo çfarë funksioni tjetër mund të kryejnë? Gjatë ngjarjes InnoFest...

Gjërat që iPhone 5 ende nuk mund t’i bëjë

Sa i përket specifikave, performancës si dhe dizajnit iPhone 5 është produkti më i mirë i Apple deri më sot. Mirëpo kjo nuk do...