Nike+ API
Fillimi Etiketat Nike+ API

Etiketa: Nike+ API

Nike nis uebfaqen e saj “Nike+ API” për zhvilluesit

Sportistet dhe personat që kujdesen për shëndetin, do të jenë të lumtur kur dëgjojnë se kompania Nike ka hapur faqen e saj Nike+API për...