Nike
Fillimi Etiketat Nike

Etiketa: Nike

Nike nis uebfaqen e saj “Nike+ API” për zhvilluesit

Sportistet dhe personat që kujdesen për shëndetin, do të jenë të lumtur kur dëgjojnë se kompania Nike ka hapur faqen e saj Nike+API për...

SmartPhone, SmartTV tani edhe SmartKëpucë

Modeli i ri i atleteve NIKE LunarTR1+ ndoshta nuk duken diçka te veçanta nga pamja e jashtme, mirëpo në vete përmbajnë sensorë si dhe...