Nikon D5300
Fillimi Etiketat Nikon D5300

Etiketa: Nikon D5300

Prezantohet kamera Nikon D5300 me çmim 800 $, posedon Wi-Fi, GPS...

Sot Nikon ka njoftuar për një aparat fotografik digjital të ri SLR, Nikon D5300, i cili është i pajisur me sensor DX-format CMOS dhe...