Nintendo Wii
Fillimi Etiketat Nintendo Wii

Etiketa: Nintendo Wii

70 milion Sony PlayStation 3, janë shitur për 6 vjet

Sony Computer Entertainment ka lëshuar një deklaratë për shtyp duke treguar se kanë kaluar shitjen e 70 milion pajisjeve PlayStation 3, që nga lansimi...

Nintendo Wii U paralajmërohet nga 18 nëntori me 23 lojëra

Adhuruesit e Nintendo Wii U do të jenë në gjendje  të luajnë çfarë lojëra të ndryshme nga data kur më 18 nëntor fillon shitja e tij?...

Leap Motion, kontrolleri i ri i cili bën që Kinect të...

Leat (foto: Leap Motion) Së pari Nintendo Wii, pastaj PlayStation Move, dhe kur arriti Kinect menduat që ishte i përsosur. Të paktën kështu ishte deri...