Nokia Lumia 2520
Fillimi Etiketat Nokia Lumia 2520

Etiketa: Nokia Lumia 2520

Pse Nokia pezullon shitjet e tabletit Lumia 2520?

Nokia ka pezulluar shitjet e tabletit Lumia 2520 në Mbretërinë e Bashkuar, Austri, Danimarkë, Finlandë, Gjermani, Rusi dhe Zvicër pasi zbuloi një gabim me...

Nokia prezanton tabletin e tyre të parë Lumia 2520

Nëse me herët nuk keni dëgjuar thashetheme në lidhje me tabletin e parë nga Nokia, ata tani ketë pajisje e kanë zyrtarizuar dhe është...