Nokia X2 Dual SIM
Fillimi Etiketat Nokia X2 Dual SIM

Etiketa: Nokia X2 Dual SIM

Video Praktike dhe Shpaketim: Nokia X2 Dual SIM

Microsoft smartphone-in Nokia X2 Dual SIM e kishte lansuar vitin e kaluar, në kohën kur ende ishte bashkë me kompaninë Nokia. Arsyeja pse kemi zgjedhur...