Office 15
Fillimi Etiketat Office 15

Etiketa: Office 15

Çfarë pritet të publikojë Microsoft-i të hënën?

Steve Ballmar nga Microsoft do të jetë nikoqir i mbrëmjes të hënën (16 Korrik) e cila do të mbahet në San Francisco dhe është organizuar...