Office 2003 dhe IE8
Fillimi Etiketat Office 2003 dhe IE8

Etiketa: Office 2003 dhe IE8

Përfundon mbështetja për Windows XP, Office 2003 dhe IE8

Të martën Microsoft lëshoi përditësimin e fundit për Windows XP dhe Office 2003 duke potencuar se me këtë përditësim përfundon edhe mbështetja e deritanishme...