Office Mobile
Fillimi Etiketat Office Mobile

Etiketa: Office Mobile

Microsoft Office Mobile tani edhe në pajisjet iOS

Pas shumë muajsh thashetheme, Microsoft sot ka lansuar zyrtarisht aplikacionin Office Mobile për iPhone. Nga tani është në dispozicion për shkarkim nepërmes iTunes për...

S’ka Microsoft Office për Android dhe iOS deri në vitin 2014

Ka një kohë që është përfolur se Microsoft do të përgatisë versionin e Office-it për pajisjet iOS dhe Android, edhe raportet e mëhershme qe thoshin...

Microsoft refuzon Aplikacionet e Office-it për iPad

Vendimi i Microsoft-it për të mbajtur aplikacionet e Office-it (Word, Excel, Access, etj.) larg nga iPad mund të jetë një mënyrë e mirë për...

OfficeMobile për Android dhe iOS

Sipas portalit “The Verge” thuhet së Microsoft është duke përgatitur aplikacionin OfficeMobile për pajisjet Android dhe iOS që do të jenë gati nga fillim...