OMAP
Fillimi Etiketat OMAP

Etiketa: OMAP

Lamtumirë OMAP

Kompania e mirënjohur Texas Instruments është duke u larguar nga prodhimi i procesorëve SoC (system-on-chip) për smartphone dhe tableta. Kjo do të thotë se...