Online
Fillimi Etiketat Online

Etiketa: Online

Tourist Map of Laptops, mënyra me e lehtë për të zgjedhur...

Sot, ka aq shumë modele të laptopve se që nganjëherë mund të jetë shumë e vështirë për të gjetur atë që ju nevojitet edhe...

Rusia mund t’i ndaloj disa shërbime online

Rusia i është futur disa rregullave dhe rregulloreve për shërbimet online. Kjo qasje e re në fakt është e ngjashme me atë të Kinës...

Aplikim online për shtatë dokumente të Komunës së Prishtinës

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, bashkë me drejtorin e Drejtorisë së Administratës, Muhedin Nushi, mbajtën sot konferencë për media për ta prezantuar...

Microsoft Office tani në dispozicion online

Microsoft Office tani është në dispozicion online për të gjithë përdoruesit, duke ju dhënë mundësi përdoruesve të krijojnë dokumente dhe spreadsheets në internet online,...